DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Ismeri a világ legnagyobb vállalatát?
sugarcrm, crm, ugyfélköztontú értékesítés, télapóÜgyfeleinek száma több, mint 2,2 milliárd, és ez a szám rohamosan növekszik. Mindenki tudja, hogy nincs ennél nagyobb és fontosabb vállalkozás a világon. A cég vezetőjét, akinek neve egyet jelent a kívánságokkal, és az év legboldogabb pillanataival, senkinek sem kell bemutatni. Neve összefonódott szolgáltatásával és a megbízhatósággal. Ha az emberek meghallják nevét, jó érzéssel gondolnak rá és kérdés nélkül is tudják mivel foglalkozik.
A Télapót mindenki ismeri
A felelőssége óriási. Évről évre helytállni ezen a kényes területen minőségromlás nélkül, ahol a legapróbb hiba, vagy félreértés is elfogadhatatlan. Egész életre szóló csalódást okozhat egy rosszul megcímzett küldemény, vagy egy elrontott lista, a szűk szállítási határidőről nem is beszélve. Éppen ezért a legapróbb fogaskerékig mindig mindennek tökéletesen kell működnie.
Ebben az iparágban nincs második esély, az ügyfél egyszer veszíti el bizalmát, és ha ez megtörténik, többé nem veszi igénybe a szolgáltatást. Nincs olyan akció, nincs az az ígéret, ami meggyőzheti, hogy ismét higgyen a Télapóban.
A kulcsszó, az ügyfélközpontúság
„A Télapó sosem felejt el egy gyereket sem, még a rosszak is kapnak virgácsot meg csokit, mondjuk én csokit nem adnék nekik, mert rosszak. De én mindig jó vagyok, vagyis ha hisztizek, akkor nem, de utána meg szoktam bánni, és akkor az nem számít, és mindig elhozza, amit kérek.” (Dóri, 5 éves)
Jóvátehetetlen kárt okoz, ha egy elégedetlen ügyfél, környezetében hangot ad kételyeinek, negatív tapasztalatainak. Egyetlen csalódás tucatszám fordíthat el stabilnak hitt ügyfeleket. A célcsoport életkori sajátosságaiból adódóan rengeteg negatív hatás érheti Őket nap, mint nap, amelyeknek egy idő után sajnos hajlamosak hitelt adni. Ezért elengedhetetlenül fontos a folyamatos kapcsolattartás, amit Télapó a világ legnagyobb és leghatékonyabb - több, mint 4 milliárd főt számláló, - önkéntes ügynökhálózatán keresztül valósít meg. A hálózat feladata: az ügyfelek hitének életben tartása.
A régi ügyfelek ugyanolyan fontosak, mint az újak.
Változik a világ, egyre több az ügyfél és a megszaporodott feladatoknak nem könnyű a végére érni. A beáramló milliós levéltömeg, a listák kezelése, feladatok kiosztása és ellenőrzése hatalmas terhet ró, még erre a precízen működő gépezetre is. Megfelelő informatikai eszköz nélkül lehetetlen ekkora adathalmazt hatékonyan kezelni.
Hogyan boldogul mégis a Télapó és csapata?
A válasz meglepően egyszerű: a Télapó SugarCRM-et használ. SugarCRM-ben tárolja a munkájához szükséges listákat, kezeli a telefonhívásokat és a leveleket. A SugarCRM segítségével dolgozza fel a kívánságokat, és követi, hogy a gyerekek hogyan tartják be ígéreteiket.
A Télapó hivatalos SugarCRM partnereként különleges engedélyt kaptunk arra, hogy bemutassuk a technológiát (természetesen a személyiségi jogok maximális tiszteletben tartásával), amely támogatja a Télapó munkáját. Az elkövetkező hetekben igyekszünk betekintést nyújtani abba, hogy miként segíti a SugarCRM a Télapót sikereit.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok