DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

"A Télapó hivatalos CRM szállítója" - Játékszabály
A játék szervezője
DiverGen Kft. 1013 Bp. Pauler u. 11., a továbbiakban Szervező
Kik vehetnek részt a játékban?
A játékban részt vehet minden magyarországi telephellyel rendelkező cég, Magyarország területén működő közoktatási intézmény (óvoda, iskola), illetve egyéb, gyerekekkel foglalkozó szervezet vagy közösség. A játékban nem vehetnek részt a DiverGen Kft. dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói.
Meddig tart a játék?
A játék 2011. október 20. – 2011. november 22. között kerül lebonyolításra.
Mi a játék menete?
Mindenki részt vehet a játékban, aki a facebook.com oldalon a DiverGen oldalát lájkolta, és a DiverGen facebook üzenőfalán "pályázatát" nyilvánosan közzétette. A pályázatnak tartalmaznia kell a gyerekcsoport megnevezését, létszámát, (esetleg fényképeket) és a lényeget: miért szeretnék, hogy pont hozzájuk vigyük el a Télapót? A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy pályázata a facebook.com oldalon nyilvánosan megtekinthető legyen.
Mit lehet nyerni?
A játékban résztvevők közül szervező kisorsolja azt a szerencsés pályázót, akihez 2011. december 6-án a DiverGen elviszi a télapót, aki megajándékozza a gyerekeket. A rendezvény lebonyolításához helyszínt a nyertes köteles biztosítani.
Hány nyertes lesz?
5.000 db facebook Like fölött Szervező 1, 10.000 db Like fölött 2 nyertest sorsol.
Mikor lesz a sorsolás?
2011. november 22. napján. A beérkező pályázatok közül gépi sorsolással történik a nyertes kihúzása. Amennyiben a pályázat a kiírásnak nem felel meg a Szervező jogosult a pályázót kizárni a sorsolásból. Érvénytelen pályázat kisorsolása esetén a Szervező tartaléknyertest sorsol.
Nyertes nyilvánosságra hozatala
A nyertes nevét a facebook.com oldalon megjelentetjük, és felvesszük vele a kapcsolatot a facebookon kívül. Amennyiben a nyertessel 48 órán belül nem sikerül kapcsolatba lépni, akkor szervező új sorsolást tart. Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertes nevét, fotóját illetve a nyeremény átadásáról készült fényképeket és videókat publikálja a facebookon, illetve egyéb médiában.
A játékkal kapcsolatos egyéb kérdéseket Szervező a facebook-on válaszolja meg. Ez a promóció független a Facebooktól, a Facebook nem támogatja, és nem vesz részt benne.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok