DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

DiverGen blog
Elindult a Startupdate.hu blog
A Startupdate.hu blog vállalkozóknak szól. Startupok indításához és akár nemzetközi szintű növekedéséhez kíván segítséget nyújtani. Kockázati tőke, pitching, amerikai piacok, best practice-ek – minden, amire egy startuppernek szüksége van. Íme egy kis ízelítő a blog "Amerikai kockázati tőkebefektetés" című cikkéből:
Bővebben...
 
Meglátogattuk a Flór Ferenc kórház kis betegeit
A "Télapó hivatalos CRM rendszere"nyereményjátékunk győztese a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház lett. December 6-án délelőtt Télapóval és egy krampuszával eltöltöttünk egy vidám órát a kórházban. A gyerekek láthatóan nagyon örültek a váratlan látogatónak, és ki-ki habitusa szerint énekelt, vagy verset mondott az ajándékcsomagért. :)
Bővebben...
 
Facebook játékunk nyertese
Bordás Kriszta
Pályázata:
"Kedves Télapó! Szeretném, ha gondolnál a beteg gyerekekre és a Te napodon meglátogatnád a Floór Ferenc Kórház gyermekosztályán fekvő pici és nagyobbacska gyerekeket, hogy jelenléteddel segítsd a gyógyulásukat! Remélem a jószívűség és az emberség győz!!!!! Ha mégsem sikerül, legalább az esély megvolt, hogy örömöt szerezzünk nekik. Minden jót és várom az eredményhirdetést!!! Addig is szorítok!!!"
Gratulálunk! Hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot.
 
3 lépés ahhoz, hogy mindenki visszahívjon
Mások folyamatos és eredménytelen hívogatása telefonon: szívás. Olyan emberek, akiktől üzletet remélsz, tartoznak neked, vagy információt vársz tőlük. A legtöbben naponta kénytelenek alámerülni az eredménytelen telefonálgatás feneketlen mocsarába.
Jöjjön 3 tipp, amivel gyakrabban fognak visszahívni, mint egy adóellenőrt!
Bővebben...
 
Ha ezt megkapom, ígérem soha többé...
Ó azok az ígéretek. A kívánságoknál, már csak az ígéretekből van több. „Kérlek, hadd legyen még egy esélyem!", "Csak még most az egyszer, bocsánat!",  "Ígérem, soha többé nem leszek rossz!” Ki ne hallotta volna ezeket a szavakat csemetéjétől? Képzeljük el, hogy a Télapó hány ígéretet kap évente.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok