DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

CRM kezdőknek
Mi az a CRM?
A CRM (Customer Relationship Management, azaz Ügyfélkapcsolat Menedzsment) egy szoftver, ami lehetővé teszi egy vállalkozás számára az értékesítés és a marketing egy, a megszokottnál sokkal hatékonyabb formájának alkalmazását – ezt hívjuk Ügyfélközpontú értékesítésnek.
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, SugarCRM képernyő
Hogyan működik egy CRM?
A lényeg, hogy az értékesítéssel és ügyfél-támogatással foglalkozó munkatársak ugyanannyi idő alatt több munkát képesek elvégezni CRM segítségével, ráadásul nagy mennyiségű ügyet képesek egyidejűleg kezelni. A rendszerben nyilvántartást lehet vezetni az Ügyfél-kommunikáció minden apró momentumáról és ez később visszakereshető. A CRM ráadásul tartalmaz egy csoportmunkát támogató réteget is, amivel a feladatokhoz felelős és határidő rendelhető, ezzel pedig megspórolható a szóbeli kommunikáció nagy része is. Mindezt napi egy kávé áráért.
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, mobil CRM
Értékesítés és marketing szoros együttműködésben.
Minden CRM rendszer tartalmaz egy marketing modult is, ami a marketing kampányokat képes kezelni és összehasonlítani a 10 ezer forintos Google AdWords hirdetésektől a több tízmillió forintos rádió, vagy TV kampányokig. Ez a modul méri a marketing hatékonyságát és napi visszajelzést ad a cégvezetésnek a várható bevételi számokról, a hatékonyságról és a tennivalókról. Már 5 fős cégméretnél is kifejezetten érezhető a hatékonyság növekedése.
Amennyiben többet szeretne tudni, olvasson tovább…
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, integrált CRM
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok