DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Elégedett ügyfélkör = Sikeres vállalkozás
Sok csodálatos történet kering a Télapó életéről, mindennapjairól. Mindenki tudni véli a titkot, szájról-szájra terjednek a legendák, de biztos információ mindeddig még nem látott napvilágot.
Most eláruljuk a Télapó titkát
"Nem kell megsokszoroznia magát, hogy mindenhol ott lehessen, elég ha visszakeresi a manók bejegyzéseit a történtekről, és olyan, mintha Ő is ott lett volna."
A legnagyobb titka nem varázslat, vagy mágia. Emiatt tud mindig mindent az ügyfeleiről, mindegy, hogy mennyien vannak és nem számít, hogy milyen távol, könnyedén megbirkózik több milliárdos ügyfélkörével. Legendás tudása és memóriája a gondosan kiválasztott SugarCRM rendszerének köszönhető, amely segítségére van minden pillanatban.
Télapó minden reggel végigolvassa a CRM-ben az új bejegyzéseket, átnézi a jelentéseket és minden ügyfelénél pontosan látja az előzményeket. Nem kell megsokszoroznia magát, hogy mindenhol ott lehessen, elég ha visszakeresi a manók bejegyzéseit a történtekről, és olyan, mintha Ő is ott lett volna.
Lássuk be: Télapó munkájával mindenki elégedett, ügyfelei mindig mosolyognak, és Övé a világ leghűségesebb ügyfélköre.
Szeretné, hogy az ügyfelei Önben is feltétel nélkül bízzanak?
crm, sugarcrm, ajándékcsomagPróbálja ki a Télapó hivatalos CRM rendszerét: a SugarCRM-et! A verseny állandó odafigyelést igényel minden ügyfélre, minden pillanatban. A SugarCRM-mel nem lesz elfelejtett visszahívás, vagy be nem tartott ígéret. A SugarCRM segít Önnek, hogy az új ügyfelekért folytatott harcban a már meglévő is ugyanolyan fontosnak érezze magát, mint az első pillanatban.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok