DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Húzzon bele az értékesítésbe!
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, ügyfélmágnes CRM
Az elektronikus marketing támogatása.
A SugarCRM kampány modulján és portál-alkalmazásán keresztül automatizálni tudja a vállalati weboldalról és az elektronikus hirdetések révén (Pl. Google AdWords, Facebook-hirdetések vagy elektronikus Hírlevelek) érkező potenciális ügyfelek irányítását, a vállalkozással történő első találkozástól a megkötött üzletig. Másrészt adminisztrálni és strukturálni képes nem csak minden értékesítési tevékenységet, hanem az ügyfelek minden apró visszajelzését is. És ahogyan Winston Churchill mondta: minél hátrébb nézel, annál előrébb látsz…
Hogyan válasszunk CRM-et?
Sok fajta CRM megoldás létezik, a DiverGen Kft. az amerikai SugarCRM-re esküszik azért, mert nagyon világos és egyszerű, ugyanakkor sokoldalú. Ráadásul az árérzékeny magyar piacon az sem közömbös, hogy nagyon kedvező áron elérető. A SugarCRM egy nyílt forráskódú megoldás. Ez nem azt jelenti, hogy minden változata ingyenes, hanem azt, hogy a fejlesztői közösség ereje mellett gyártói támogatás is a felhasználók rendelkezésre áll.
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, integrált CRM
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, CRM képernyő, CRM grafikon
Lead-ek kezelése.
A SugarCRM segítségével sokkal több lead generálható és fordítható át valódi üzletté. Sok vállalkozásnál ez a konverziós arány ijesztően alacsony, tehát ezek a vállalkozások nagyon sokat és keményen dolgoznak minden apró sikerért, miközben belső tartalékaik lehetővé tennék, hogy ugyanannyi munkával többet értékesítsenek.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok