DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Jó gyerekek - rossz gyerekek
A Télapó munkájának legkényesebb és egyben leglényegesebb mozzanata, amikor meg kell határoznia, hogy melyik gyerek érdemel ajándékot, és melyik kap virgácsot. Az ügyfelek számát tekintve ez nem kis feladat.
Tévedésnek nincs helye!
santa' CRM, SugarCRM, télapóIrgalmatlan mennyiségű adatot kell feldolgozni és személyre szabottan elemezni, mire megszülethet a végső döntés. Az egész éven át tartó adatgyűjtés során ügyfelenként akár több ezer bejegyzés is születik, hiszen nem maradhat észrevétlen egyetlen csibészség vagy csalafintaság sem. Persze ha az ügyfélnek sikerül betartania az ígéreteit: teszem azt ügyesen öltözik egyedül, nem hisztizik és szót fogad Jutka néninek, akkor erről is feltétlenül értesülnie kell a Télapónak.
Jó, ha tudjuk, hogy a SugarCRM-ből az is azonnal kiderül, ha csak az ajándékosztás előtt egy héttel válik angyali természetű, szófogadó gyerek valakiből. A CRM-et nem lehet becsapni, kíméletlenül árulkodik a részletekről a Télapónak.
Képzeljük csak el, hogy 2,2 milliárd ügyfél esetében milyen hatalmas adatbázis kerekedik az év végére. Ennek kezelése SugarCRM nélkül megoldhatatlan feladat lenne még a Télapó számára is. Ekkora mennyiségű adat közül nem lehet kézzel, vagy excel fájlokat böngészve egyesével kibogarászni az éppen szükséges tételeket.
Mindent lényegeset tud vállalkozása ügyfeleiről?
Gondoljon csak bele, az Ön vállalkozásának mekkora lendületet adhat a SugarCRM, ha a Télapó igényeit is ki tudja elégíteni! Pontos képet kaphat ügyfeleiről, a számlák állapotáról és arról, hogy egy-egy folyamatban lévő üzlete, milyen fázisban van éppen. A SugarCRM segít Önnek abban, hogy mindig tisztában legyen vállalkozása valós helyzetével.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok