DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Kedves Télapó, nagyon szeretnék egy...
Nos igen, a kívánságok. A Télapónál több kívánsággal senki sem találkozik. Elképesztő mennyiségű levél áramlik hozzá a világ minden tájáról. Tudnia kell ügyfelei minden óhajáról, hogy teljesíteni tudja azokat. Nem lehet mentség, hogy a sok levél közül egy elkallódott, hiszen annak az egynek az volt az egyetlen.
Az ügyfél sosem érezheti, hogy Ő csak egy a sok közül.
Minden ügyfélnek azt kell éreznie, hogy Ő az egyetlen, és a legfontosabb. Ezt a Télapó és a neki dolgozó manók serege csak kiemelkedő informatikai támogatással érheti el.
Hogyan tudnak mindenre figyelni?
Egy kis segítséggel, ami lehet egy kockás füzet, vagy egy excel táblázat ideig-óráig elboldogulhat, de lássuk be ez azért kevéssé tűnik megbízhatónak és professzionálisnak, mint egy CRM rendszer. Gondoljon csak bele, hogy a Télapónak hány füzettel kéne szaladgálnia, ha azt szeretné, hogy minden kívánság kéznél legyen? Mennyi ideig tartana kikeresni bármit, ha valami változás lenne az utolsó pillanatban, mert az ügyfél valamit mégis máshogy szeretne. Mennyire bonyolult és időigényes lenne CRM nélkül értesíteni mindenkit, akit érint a változtatás.
Különleges kívánságok
Télapónak nagyon fontos, hogy a CRM rendszer segítségével osztályozhatja a kívánságokat, rendezni tudja őket, és így azok azonnal, az adott téma felelőséhez kerülhetnek, nincs időveszteség, vagy tévedés.
crm, sugarcrm
Minden esetben meg kell határozni a kívánságok realitásfokát is, hiszen van amiben a Télapó nem tud segíteni. Ezeket a kívánságokat továbbítja a megfelelő szervezetnek, a közhiedelemmel ellentétben ugyanis a kistesó szállítása nem a Télapó hatáskörébe tartozik.
Télapó büszke arra, hogy a CRM segítségével minden lehetséges kívánságot időben teljesít, a szűk határidők és a szinte megszámlálhatatlanul sok tétel ellenére is, és még sosem fordult elő, hogy késve vagy hibásan teljesített volna.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok