DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM Tippek és trükkök
Elindult a Startupdate.hu blog
A Startupdate.hu blog vállalkozóknak szól. Startupok indításához és akár nemzetközi szintű növekedéséhez kíván segítséget nyújtani. Kockázati tőke, pitching, amerikai piacok, best practice-ek – minden, amire egy startuppernek szüksége van. Íme egy kis ízelítő a blog "Amerikai kockázati tőkebefektetés" című cikkéből:
Bővebben...
 
SugarCRM tipp: Workflow - automatizmusok beállítása
crm, sugarcrm, workflowA CRM rendszerek egyik legfontosabb feladata, hogy támogassa és segítse a felhasználók munkáját, akár úgy is, hogy a munka egy részét elvégzi helyettük. A rendszeresen elvégzendő - és emiatt esetleg unalmas - feladatokat, a SugarCRM képes workflow-k (munkafolyamatok) segítségével automatizálni. Nagy könnyebbséget és biztonságot jelent, hogy a CRM képes értesíteni a felhasználót egy-egy az üzleti folyamatokban bekövetkezett változásról, így segítve a gördülékenyebb üzletmenetet, esetleg megelőzve néhány elfelejtett számlázást.
Bővebben...
 
SugarCRM tipp: Mire valók a Tracker URL-ek?
crm, sugarcrm, email campaign, tracker urlA SugarCRM egyik erőssége a hírlevélküldésre nagyszerűen használható kampány modul. A SugarCRM-ből küldött hírlevelek a kiküldés után nagyon sok információt szolgáltatnak a kampányról. Megnézhetjük, hogy hányan nézték meg a hírlevelünket, illetve mennyi ment rossz email címre és pattant vissza.
Bővebben...
 
SugarCRM tipp: A shortcut sáv előnyei
A SugarCRM-ben található shortcut sáv egy egyszerűen és gyorsan elérhető navigációs felület, amelyen keresztül a leggyakrabban használt funkciókat érhetjük el.
Bővebben...
 
SugarCRM tipp: Hogyan állíthatunk be pénznemeket?
crm, sugarcrm, értékesítési CRMA SugarCRM-et világszerte több százezren használják és ez a szám folyamatosan növekszik. Jelenleg 25 nyelven elérhető és világszerte több, mint 270 terjesztő partnerrel dolgozik. Egy nemzetközileg elismert és használt CRM rendszer nem működhet megfelelően paraméterezhető pénznem beállítások nélkül.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok