DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM tipp: Feladatok és munkafolyamatok átadása
Csapatként együttműködve az értékesítők jobb eredményeket érhetnek el, mint önállóan. Egy csapatban időről-időre szabadságra megy valaki, esetleg megbetegszik és ilyenkor a kollégákra hárul a feladat, hogy átvegyék szerepét az értékesítésben. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt a SugarCRM-ben egyszerűen megoldani.
Tételek keresése
A szabadságon lévő kolléga feladatait (lehetőségeit, lead-jeit) a SugarCRM-ben egyszerűen átadhatjuk a helyettesítésre kijelölt személynek. A Feladatok listájában a "Részletes keresés" menüpontra kattintva, és az így megjelenő kereső panelen "Felelős" nevét kiválasztva kell indítani egy keresést. Ekkor a rendszer listázza a kiválasztott felhasználóhoz tartozó feladatokat. (Az állapotnál meghatározhatjuk, hogy mely státuszú feladatokat kívánjuk listáztatni (Nem indult, Folyamatban, Befejezett, Függőben lévő bevitel, és Elhalasztott). Mivel ez egy multiselect lista, így lehetőségünk van többet is kiválasztani a listából.
Átadás
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, CRM együttműködésA keresés eredményeként kapott listán a kiválasztott kolléga feladatait láthatjuk. A lista minden egyes eleme előtt van egy jelölőnégyzet (checkbox) amivel kiválaszthatjuk, hogy mely tételeket akarjuk átadni másnak. A jelölőnégyzetek fölött van egy lefelé mutató nyíllal jelölt négyzet. A SugarCRM-ben erre kattintva végezhetünk tömeges műveleteket a lista elemeivel (Aktuális oldal, Mindent kijelöl, Kijelölések megszüntetése).
Miután a listában megjelöltük a szükséges tételeket, a lista fölötti "Feladatok" menüre kattintva, ki kell választani az "Összes frissítése" menüpontot. Ekkor a lista alatt megjelenik az "Összes frissítése" panel, ahol a "Hozzárendelt felhasználó azonosító" listából kiválasztható a megfelelő felhasználó. Ezután már csak a "Felülírás" gombra kell kattintani, és a kijelölt tételeknél az általunk megadott SugarCRM felhasználó kerül beállításra felelősként .
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok