DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM tipp: Mobil alkalmazások
Az új mobil alkalmazást Androidra, Blackberry-re, iPad-ra és iPhone-ra a SugarCRM az iEnterprise-szal közösen fejleszti. Ezt a mobil alkalmazást a SugarCRM 6.2 és az efölötti verziók támogatják, így ettől a verziótól már a felhasználók jobban kihasználhatják a mobilitás előnyeit. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy ennek segítségével a rendszert kapcsolat nélküli módban is lehet használni.
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, mobil CRM, offline CRM, zenprise, mobil biztonságA kapcsolat nélküli módban a felhasználók hozzáférnek az adatokhoz így a mobil alkalmazás biztosítani tudja a számukra a SugarCRM elérését repülőgépen vagy egyéb internet kapcsolattal nem rendelkező helyeken.
A Sugar Mobile egy ingyenes alkalmazás, amely többek között az Android Market-ből és az Apple Store-ból telepíthető a mobil eszközökre. Az egyszerű telepítés után, néhány egyértelmű konfigurációs lépést kell még megtenni. A felhasználónév és jelszó megadásán túl szükség van természetesen a telepített SugarCRM címére (pl.: http://crm.cegnev.hu). Miután ezek az adatok megadásra kerültek, a mobil alkalmazás kapcsolódik a szerverhez, és kezdődhet a munka. Akár offline-ban is. :)
Mobil alkalmazás funkciók a teljesség igénye nélkül:
  • Ügyfelek, kapcsolatok, lehetőségek adatainak elérése
  • SugarCRM jelentések elérése (reports)
  • Saját modulok leképezése a mobil alkalmazásban
  • Integráció mobil email alkalmazásokkal
  • Hívások naplózása
Az eszközökön megjelenített modulok a SugarCRM "Adminisztrátor" menü "Mobil" szerkesztőben beállítottak szerint korlátozva lehetnek.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok