DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM tipp: A shortcut sáv előnyei
A SugarCRM-ben található shortcut sáv egy egyszerűen és gyorsan elérhető navigációs felület, amelyen keresztül a leggyakrabban használt funkciókat érhetjük el.
A shortcut sáv ikonjaira kattintva közvetlenül elérhetők a SugarCRM legfontosabb és leggyakrabban használt moduljai. Nagy előnye, hogy bárhol is vagyunk a rendszerben - az éppen megnyitott tartalom bezárása nélkül -, a böngésző ablak tetején elhelyezkedő sáv segítségével egy kattintással tudunk új ügyfelet, új kapcsolatot létrehozni, vagy akár hívást naplózni, illetve feladatot kiosztani SugarCRM felhasználóknak.
sugarcrm, crm, shortcut sáv
A shortcut sáv természetesen a SugarCRM egyéb részeihez hasonlóan egyszerűen testreszabható az Adminisztrátor menü, Shortcut sáv konfigurálása menüpont segítségével. A linkre kattintás után betöltődő felületen drag n'drop (húzd és ejtsd) módszerrel választhatjuk ki, hogy mely modulokhoz szeretnénk gyors hozzáférést.
sugarcrm, crm, shortcut sáv
A SugarCRM stúdióban (Adminisztrátor > Stúdió) természetesen, a többi űrlaphoz hasonlóan a shortcut sávban használt formok megjelenését is testre lehet szabni.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok