24 órás rendelkezésre állás az év 365 napján

A DiverGen Kft. a hatékonyság-növelés révén ugyanazt a szolgáltatási szintet kisebb ráfordítással biztosítja és a fennmaradó összegen szolgáltató és ügyfele osztoznak. Más szóval a szolgáltatás olcsóbb és jobb minőségű lesz. Az outsourcing technológiai fejlesztések révén pedig tovább csökkentheti a költségeket: a legújabb technológiák általában csak súlyos költségekkel megvalósítható beruházások révén érhetők el, de egy izolált profillal rendelkező kiszervező vállalkozás e technológiákhoz is korábban és hatékonyabban fér hozzá, így Ügyfelei részére biztosíthatja e technológiák elérhetőségét.


Szolgáltatásaink

Rendszerüzemeltetés

Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk a vállalkozások működését jelentős mértékben megkönnyítő outsourcing üzleti modell alkalmazásában. Partnerünknek kizárólag saját főprofiljával, a „core business”-szel kell foglalkoznia, míg a kiszolgáló tevékenységekért a nyújtott teljesítménnyel arányos ellenszolgáltatás szerint számol el, így állandó költségeit – azonos szolgáltatási szintek mellett – csökkentheti a felesleges kapacitások felszámolása révén.

Monitoring

Az észlelt eseményeket – szűrés után – továbbítjuk hibajegykezelő rendszerünk felé, ahol a bejelentésekből hibajegy készül, és erről rendszermérnökeink értesítést kapnak. Így a bekövetkezett események kezelése felgyorsul, rendszermérnökeink reakcióideje csökken. A rendszer segítségével országos hálózatok működése is megjeleníthető (VPN, AD, stb.), térképen feltüntetve az egyes telephelyeket, végpontokat. Ügyfeleink felhasználónevüket és jelszavukat megadva egy böngészőprogram segítségével megtekinthetik saját rendszereik állapotát, ellenőrizhetik rendelkezésre állásukat.

Spamszűrés

Az általunk kínált spamszűrő megoldás a levelező szerver előtt kapcsolódik a rendszerbe, és mintegy előretolt helyőrségként a beérkező e-maileket átvizsgálva meghatározza, hogy melyik levél SPAM, és melyik valódi üzenet. A SPAM-eket besorolásuktól függően törölheti, illetve megjelölés után továbbíthatja ügyfelünk levelező szerverére a valódi e-mailekkel együtt. Így nem terheli partnereink internet-elérését, és informatikai infrastruktúráját. Rendszerünk méretezhetőségének köszönhetően nagy mennyiségű levélforgalmat képes feldolgozni.


Helpdesk

DiverGen Services Kft. által kínált hibajegykezelő rendszer (Helpdesk, Servicedesk) egy rugalmasan konfigurálható, partnereink felhasználói számára böngészőprogramon keresztül elérhető hatékony servicedesk megoldás.  A Hibajegykezelő rendszer üzemeltetési szolgáltatásunk egyik alappillére. Lehetővé teszi, hogy az események bejelentésük után követhetővé váljanak ügyfeleink és rendszermérnökeink számára egyaránt, továbbá ez a rendszer rendeli hozzá a hibabejelentések nyomán létrejött feladatokat a különböző szakterületek felelős mérnökeinek, legyen az Linux, Microsoft Windows, hálózat, biztonság, internet elérés, illetve bármilyen egyéb, általunk üzemeltetett szolgáltatás. Hibajegykezelő Rendszerünkkel mérhetővé válnak a reakcióidők valamint a szolgáltatási szintek, és így objektíven megítélhetővé válik a szolgáltatás színvonala.

Monitoring megoldásunkkal komplex rendszerként együttműködve automatikus hibajegy generálással támogatja rendszermérnökeink munkáját, továbbá igény szerint akár eszkaláció kezelésre is képes.